Πληροφορίες Παράδοσης

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
 
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται είτε από δικό μας όχημα , είτε με εταιρεία μεταφορών.
 
  1. Για αποστολή με δικό μας όχημα οι χρεώσεις κατανέμονται ως εξής:
  • Για περιοχές που βρίσκονται σε ακτίνα μέχρι και 48 χλμ από το Μεσολόγγι(δηλαδή Μεσολόγγι, Αγρίνιο ,Ναύπακτος, Αιτωλικό, Κατοχή, Νεοχώρι, Αστακός ,Αντίρριο κτλ) η χρέωση διαμορφώνεται ως εξής:
  1. Για αγορές 350€ και άνω η διανομή είναι ΔΩΡΕΑΝ
  2. Για αγορές 350€ και κάτω ο πελάτης επιβαρύνεται 30€
  • Για περιοχές που βρίσκονται σε ακτίνα μεγαλύτερη των 48 χλμ και για δυσπρόσιτες περιοχές θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με την επιχείρηση .

      2. Η αποστολή με μεταφορική εταιρεία αποτελεί επιλογή του πελάτη. Μετά από υπόδειξη της μεταφορικής εταιρείας από τον πελάτη τα εμπορεύματα θα παραδίδονται στο αντίστοιχο πρακτορείο μεταφορών. Μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων από το πρακτορείο η ευθύνη και το κόστος για την μεταφορά των προϊόντων αναλαμβάνεται από την εταιρεία μεταφοράς και τον πελάτη, αντίστοιχα. Σε περίπτωση που χρειάζεται κάποια συναρμολόγηση και ο πελάτης επιλέξει την αποστολή με μεταφορική εταιρεία αναλαμβάνει ο ίδιος πλήρως το κόστος συναρμολόγησης.

Για την συναρμολόγηση προϊόντων και το κόστος αυτής θα προηγηθεί ενημέρωση του πελάτη από το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Για εκκρεμείς παραγγελίες η επιχείρησή μας υποχρεούται να ενημερώσει τους πελάτες της για τυχών αλλαγές στο κόστος  μεταφοράς και συναρμολόγησης.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


Ο ελάχιστος χρόνος παράδοσης είναι 5-15 ημέρες σχεδόν για όλα τα προϊόντα μας.Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με e-mail για τόσο για την διαθεσιμότητα όσο και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων.